spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Mamă și fiică, lovite de o mașină, pe o trecere de pietoni din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

O mamă și fiica sa au fost lovite de o mașină, în timp ce traversau regulamentar pe o trecere de pietoni de pe strada Siretului din municipiul Sibiu.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Calea Dumbrăvii, un sibian în vârstă de 22 de ani nu a acordat prioritate și a acroșat o sibiancă în vârstă de 35 de ani și pe fiica acesteia, în vârstă de 3 ani, care traversau partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, fetița în vârstă de 3 ani a suferit un traumatism la degetul piciorului stâng. Mama fetiței a suferit și ea un traumatism de membru superior însă a refuzat transportul la spital, dorind să fie alături de fiica sa, la CPU Luther.

„Saj Sibiu ,a trimis de urgenta un echipaj cu medic pe str Siretului din Sibiu la un accident rutier . Un autoturism, a acrosat o femeie de 35 și pe fica acesteia de 3 ani , în timp ce traversa strada. În urma acrosarii,fetita a prezentat un traumatism de deget picior stang.
Mama a suferit un traumatism de membru superior dar refuza transportul la spital ,ea deplasandu-se cu fetita la CPU Luther.”
a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU,Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie