spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Gală de Crăciun organizată de Echipa Galbenă la aniversarea a 4 ani de solidaritate în fapte bune

Știri din Județ

Publicitate

La aniversarea a 4 ani de solidaritate în fapte bune, Echipa Galbenă, în colaborare cu Fundația „Servim prin Caritate,” Muzeul Brukenthal și Liceul de Artă Sibiu, a organizat joi, 14 decembrie 2023, gala „Magia Crăciunului”. Evenimentul a avut loc la Muzeul Brukenthal din Sibiu, începând de la ora 18:00.


200 de pungi cu cadouri, vată de zahăr, turtă dulce, cozonac, portocale şi tot felul de alte dulciuri, colinde şi bradul frumos împodobit au fost atent pregătite de Echipa Galbenă pentru copiii prezenți la această gală. Directorul Muzeului Național Brukenthal, Alexandru Chituță, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, Raluca Turca, Ministrul Culturii, parintelui Ciprian din Parohia Turnisor, reprezentanți ai Clubului Lion, Teatrului Gong, Liceului de Artă din Sibiu și mulți alții, au luat parte la eveniment.

„Gala organizată de Echipa Galbenă aseară a fost despre acea trăire magică pe care o ai atunci când dăruiești, despre dorința de a întoarce comunității parte din ceea ce viața ți-a oferit. Timp de 4 ani, în sute de acțiuni, echipa a adus o rază de speranță și un moment de bucurie în viața a mii de oameni care au simțit „Magia Crăciunului” la fiecare acțiune, la fiecare eveniment. Fie ca această dorință de a face bine să-i molipsească pe cât mai mulți!” – a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu

„Magia Crăciunului povesteşte anul acesta, despre magia timpului. Alãturi de bradul încãrcat cu globuri, luminițe şi beteală, am aşezat şi bradul faptelor bune, nins de 4 ani, necontenit, cu acțiuni în folosul comunității. Peste Echipa Galbenă au trecut deja 4 ani! 4 ani de sacrificiu real şi muncă, multă muncă, fără de care nu am fi ajuns astăzi să ne amintim cu drag de cele peste 380 de acțiuni dăruite din suflet, pentru sufletele semenilor noștri: copii, tineri şi seniori.

Astăzi, ca şi acum 4 ani, am ales să fim în mijlocul comunității împreună cu doamna Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu si doamna Raluca Turcan, alături de care am pus bazele acestei minunate echipe și alături de care pășim în mijlocul comunității de 4 ani încoace, lăsând o bucată de suflet, acolo unde e cea mai mare nevoie de noi” – au transmis reprezentanții Echipei Galbene pe pagina de Facebook.

La ceas aniversar, într-un decor de basm pus la dispoziție cu generozitate de Muzeul Național Brukenthal, alături de peste 200 de copii din Sibiu, Echipa Galbenă a avut ocazia să trăiască momente pline de emoție şi bucurie, pe care și le va aminti cu drag, peste ani.

Ne-am dorit să răspândim magia Crăciunului prin generozitate şi credem că am reuşit. Că această muncă a fost eficientă şi că dăruirea, eforturile şi convingerile noastre n-au fost în zadar, ne-o arată sala plină din această seara, glasurile zglobii ale copiilor fericiți că Moş Crăciun a ajuns la ei cu daruri şi poveşti minunate. 200 de pungi cu cadouri, vată de zahăr, turtă dulce, cozonac, portocale şi tot felul de alte dulciuri, colindele şi bradul frumos împodobit au adus ìn sufletele noastre o părticică din atmosfera sărbătorii care bate le uşă şi pe care suntem recunoscători că am avut ocazia să o trăim alături de prietenii noştri.

Timpul nu poate fi împachetat. Nu poți să-l ambalezi frumos, să-i pui fundiță și să-l lași mai apoi sub pomul de Crăciun. Timpul nu poate fi dat pur şi simplu. El trebuie împărțit cu ceilalți, iar noi, voluntarii Echipei Galbene, de 4 ani împărțim timp, omenie şi solidaritate celor care au nevoie de noi. Spunând astăzi ,, La mulți ani, Echipa Galbenă!” ne gândim, de fapt, la fiecare persoană în parte, pe care am întâlnit-o în aceşti ani şi pe care o păstrăm în suflet alături de alte amintiri pe care le prețuim şi le purtăm cu noi, cu drag.

Multumim pentru o seara Magica si celor de la Teatrul Gong, Liceul de Arta ,parintelui Ciprian din Parohia Turnisor, Clubului Lion si domnului Grigore Popescu,Domnului Primar din Boita si tuturor celor prezenti pentru participarea la eveniment.” – au adaugat reprezentanții Echipei Galbene

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă