spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Bărbat rănit grav la Hamba, județul Sibiu. A intrat cu ATV-ul într-o mașină

Știri din Județ

Publicitate

În cursul zilei de 25 decembrie, în jurul orei 04:40, polițiștii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe strada Cooperativei din satul Hamba.


În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un localnic, în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea un ATV a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma impactului violent, bărbatul a suferit un traumatism cranian sever. Acesta a fost transportat la spital în stare comatoasă.

Polițiștii rutieri, in urma verificărilor efectuate, au constatat ca bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul iar ATV-ul condus este neînmatriculat.

„SAJ SIBIU ,a intervenit cu un echipaj cu medic în jurul orelor 4:45 ,în localitatea Hamba ,unde un bărbat de aproximativ 40 de ani ,conducând un ATV a derapat și a lovit un autoturism parcat.În urma accidentului, barbatul a suferit un traumatism cranian sever, el fiind transportat la UPU Sibiu în coma .” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă