spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Apoș, județul Sibiu – Tânăr ucis de tavanul unei case dezafectate

Știri din Județ

Publicitate

Tragedie în localitatea sibiană Apoș, acolo unde, un tânăr în vârstă de doar 20 de ani a fost surprins și accidentat mortal de prăbușirea unui tavan.


Conform ISU Sibiu, pompierii Stației Agnita intervin de urgență la ieșirea din localitatea Apoș la o casă părăsită, unde s-a prăbușit acoperișul. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și una de primă intervenție.

În interiorul casei se aflau trei persoane, însă din nefericire, prăbușirea bruscă a tavanului l-a ucis pe tânărul în vârstă de doar 20 de ani. Bucățile grele de material au mai rănit un alt bărbat în vârstă de 41 de ani. Acesta a suferit o fractură la picior. Cele două victime sunt din localitatea Iacobeni.

Conform IPJ SIBIU, în timp ce efectuau activități de dezafectare/demolare în mansarda unui imobil din extravilanul localității Apoș, doi bărbați au fost surprinși sub dărâmături, după ce, din cauza stării de degradare a acoperișul s-ar fi prăbușit.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă