spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Accident cu victime între Șura Mare și Slimnic

Știri din Județ

Publicitate

Șoferul unei mașini a pierdut controlul direcției de deplasare, în această seară, în timp ce se deplasa pe DN 14, între localitățile Șura Mare și Slimnic.


Bărbatul în vârstă de 44 de ani, din județul Dolj, în timp ce se deplasa pe sensul Sibiu Mediaș, a derapat și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma impactului, conducătorul auto, două femei în vârstă de 34, respectiv 63 de ani și un minor în vârstă de 6 ani au suferit vătămări corporale.

Nu sunt probleme de trafic.

„La fața locului echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru patru persoane, trei adulți și un minor. Minorul, în vârstă de 6 ani a suferit un traumatism cranian și a fost transportat la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu împreună cu mama în vârstă de 34 de ani care a suferit multiple contuzii.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Slt. Andreea Ștefan

„Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu un bărbat de 44 de ani și o femeie de 63 de ani,ambii prezentând mai multe traumatisme.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului