spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Un șofer din Cristian, beat și drogat, a fugit de Poliție. A fost blocat pe o stradă din Sibiu!

Știri din Județ

Publicitate

Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta, pe raza județului Sibiu, de către polițiștii rutieri. Unii au rămas cu permisul suspendat, alții au scăpat doar cu o amendă. Nici bicicliștii nu au scăpat de controale, fiind testați cu aparatul etilotest.


În doar 3 zile, au fost reținute 46 de permise de conducere, au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare și s-au aplicat 740 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 244.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 01:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe strada Gladiolelor. Conducătorul auto și-a continuat însă deplasarea până pe strada C.I. Nottara, unde polițiștii au reușit oprirea autoturismului în cauză. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Cristian, iar din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Testările specifice pentru depistarea consumului de alcool și substanțe psihoactive au indicat atât un rezultat de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și un rezultat pozitiv în ceea ce privește consumul de substanțe interzise.

Acum două zile, în jurul orei 13:00, în Merghindeal, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106 de către un localnic în vârstă de 34 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă