spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Elevi răniți la Loamneș. Tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit

Știri din Județ

Publicitate

Incident șocant la Școala Gimnazială Alămor din localitatea sibiană Loamneș. Tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit peste elevi. La fața locului sunt prezente mai multe ambulanțe.


La momentul prăbușirii în sala de clasă se aflau patru elevi, aceștia fiind răniți ușor. Echipajele medicale i-au evaluat, aceștia având vârste cuprinse între 11 și 15, respectiv două fete și doi băieți. Aceștia sunt conștienți însă acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale. Preventiv, victimele vor fi transportate la CPU a Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

Conform surselor Sibiu Independent, profesorii ar fi auzit zgomote ciudate și cu o oră înainte, însă nu și-au dat seama că situația este atât de gravă. Clădirea a fost construită în anul 1936 și renovată acum mai bine de 20 de ani.

„Este vorba despre școala veche, construită în 1936. Copii au fost în pauză iar cel mai probabil din cauza vântului, geamurile fiind deschise, plafonul din rigips s-a desprins și a căzut peste elevi. Copii atunci urmau să intre la oră din pauză. Profesorii au sunat la 112. În aceeași clădire mai avem două clase însă o să le relocăm în clădirea nouă.” a declarat pentru Sibiu Independent, primarul localității Loamneș, Maria Greavu

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

„În cauză, la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv distrugere din culpă, urmând a fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă, în speță Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.” transmite IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă