19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Sibiancă accidentată pe trecerea pentru pietoni. Șoferul are 80 de ani

Știri din Județ

Un șofer în vârstă de 80 de ani, nu a observat la timp un pieton care traversa regulamentară pe strada Hermann Oberth și l-a accidentat. Evenimentul rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:20.


Conform polițiștilor rutieri, la trecerea pentru pietoni amplasată în apropierea sensului giratoriu din intersecția cu Bulevardul Corneliu Coposu, șoferul sibian în vârstă de 80 de ani a accidentat o femeie în vârstă de 47 de ani, tot din municipiul Sibiu, aceasta fiind angajată regulamentar în traversarea părții carosabile, pe trecere. În urma impactului, femeia a suferit un traumatism de coloană lombară și traumatism de membru superior.

Publicitate

„SAJ SIBIU a trimis un echipaj de tip B în Sibiu pe str H.Oberth unde un autoturism a lovit o femeie de 47 de ani în timp ce traversa strada. Echipajul sosit la fata locului, a asistat medical victima care a suferit un traumatism de coloana lombara și traumatism de membru superior. Femeia a fost transportata la UPU Sibiu.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic