spot_img
15.1 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Sibiancă accidentată pe trecerea pentru pietoni. Șoferul are 80 de ani

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer în vârstă de 80 de ani, nu a observat la timp un pieton care traversa regulamentară pe strada Hermann Oberth și l-a accidentat. Evenimentul rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:20.

Publicitate

Conform polițiștilor rutieri, la trecerea pentru pietoni amplasată în apropierea sensului giratoriu din intersecția cu Bulevardul Corneliu Coposu, șoferul sibian în vârstă de 80 de ani a accidentat o femeie în vârstă de 47 de ani, tot din municipiul Sibiu, aceasta fiind angajată regulamentar în traversarea părții carosabile, pe trecere. În urma impactului, femeia a suferit un traumatism de coloană lombară și traumatism de membru superior.

„SAJ SIBIU a trimis un echipaj de tip B în Sibiu pe str H.Oberth unde un autoturism a lovit o femeie de 47 de ani în timp ce traversa strada. Echipajul sosit la fata locului, a asistat medical victima care a suferit un traumatism de coloana lombara și traumatism de membru superior. Femeia a fost transportata la UPU Sibiu.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)