15.2 C
Sibiu
vineri, 23 februarie, 2024

JUDEȚUL SIBIU – Trei șoferi depistați drogați, în doar 4 ore

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Ieri, în jurul orei 21:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Frigoriferului de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Alba. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

La aceeași dată, în jurul orei 21:00, în orașul Dumbrăveni, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gării de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Șaroș pe Târnave. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că dreptul tânărului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Azi noapte, în jurul orei 00:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Gușteriței de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Cisnădie. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

S-a deschis al doilea KFC Drive Thru din Sibiu