spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

20 de infracțiuni rutiere, în doar trei zile, în județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta, pe raza județului Sibiu, de către polițiștii rutieri. Unii au rămas cu permisul suspendat, alții au scăpat doar cu o amendă.

Publicitate

În doar trei zile, aceștia au constatat 20 de infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 45 de permise de conducere, au fost retrase 39 de certificate de înmatriculare și s-au aplicat 900 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 260.000 de lei.

Exemple semnificative:

Acum două zile, în jurul orei 01:20, în localitatea Cristian, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un sibian în vârstă de 39 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în localitatea Axente Sever, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Dumbrăveni. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat,

Probleme au fost depistate și în localitatea Miercurea Sibiului, polițiștii rutieri au observat cum șoferul unui autoturism condus pe strada Corneliu Medrea pătrunde în DN 1 prin viraj la stânga, încălcând marcajul continuu care separă cele două sensuri de deplasare. Polițiștii au oprit autoturismul în cauză și au constatat că la volan se află un localnic în vârstă de 47 de ani, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Măgheranului de către un sibian în vârstă de 23 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

La data de 11 februarie, în jurul orei 01:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus în Piața Unirii de către un sibian în vârstă de 27 de ani. Testările specifice pentru depistarea consumului de alcool și substanțe psihoactive au indicat atât un rezultat de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și un rezultat pozitiv în ceea ce privește consumul de substanțe interzise.

La aceeași dată, în jurul orei 08:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Șurii Mari de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Moșna. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Probleme cu Codul Rutier au fost găsite tot în municipiul Sibiu, acolo unde polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihail Kogălniceanu de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Axente Sever. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie