spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie: Lucrările de modernizare și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare vor fi reluate

Știri din Județ

Publicitate

Lucrările de modernizare și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare pe străzile din Cisnădie vor fi reluate, potrivit unui anunț făcut de Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja.

Publicitate

Redăm mai jos mesajul primarului:

După cum știți deja, ne aflăm în mijlocul unor proiecte importante de modernizare și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare (proiect al Apă-Canal S.A. Sibiu), a infrastructurii rutiere (fonduri nerambursabile guvernamentale – P.N.I. ,,Anghel Saligny”) și a sistemului de iluminat public (buget local).

Săptămâna trecuta am avut o nouă ședință de lucru cu reprezentanți ai Apă-Canal S.A. Sibiu și Strabag și am discutat pe marginea graficului de lucrări din proiectul Apă-Canal. Atât lucrările de apă-canal cât și cele de asfaltare au stagnat pe perioada iernii și vor fi reluate, după cum urmează:

Am prioritizat străzile Măgurii, Șelimbărului, Țesătorilor și Sibiului.

Strada Măgurii: 4 echipe au început lucrările pentru 14 cămine și 138 de branșamente. Am promisiunea ca echipelor existente acum în teren pe strada Măgurii, li se vor mai alătura încă 3 echipe pentru ca aceste lucrări să fie finalizate în luna martie; imediat după terminarea lucrărilor de la Apa-canal/Strabag, o să intervină Gopodăria Orășenească Cisnădie pentru asfaltare.

Strada Șelimbărului: Apă-Canal va finaliza punerea în funcțiune a rețelei de apă până la data de 1 martie 2024 și imediat ne vom ocupa de asfaltare.

Strada Țesătorilor: Reteaua de apa și branșamentele vor continua după ce se termină lucrările pe strada Măgurii.

Sunt constient de disconfortul creat, de aceea mă voi întâlni o data la 2 săptămâni cu cei de la Apă-Canal și Strabag pentru a fi sigur ca lucrările din proiectul Apa-Canal decurg conform planului și că vor fi sincronizate cu cele de asfaltare. Este important să ținem cont de beneficiile pe termen lung pe care le vor aduce aceste lucrări mari, iar înțelegerea și răbdarea sunt importante în astfel de situații.

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane şi persoane studiind

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)