spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

ALERTĂ! Poarta vilei Kreiner flancată de polițiști și agenți de pază

Știri din Județ

Publicitate

Am găsit vinovata intervenției de la vila Kreiner. O pisică!

A fost panică mare, în această noapte, în jurul orei 1:30, la vila fostului om de afaceri Adrian Kreiner. Zona a fost imediat încercuită de forțele de ordine.


Conform primelor informații, la vila Kreiner de pe strada Moldoveanu din Sibiu s-a declanșat alarma sistemului de securitate. Nu se cunoaște momentan dacă acest lucru s-a realizat automat sau prin butonul de panică însă cert este că, la fața locului au intervenit peste cinci echipaje de Poliție, dar și agenți ai firmei de securitate.

Sursele Sibiu Independent au transmis faptul că, imediat după evenimentul de la vila Kreiner s-au instalat filtre care vizau clienții mai multor taxiuri, acestea fiind oprite și verificate pe străzile adiacente. Mai mult, câteva taxiuri au fost escortate până în fața vilei, cel mai probabil pentru compararea cu imaginile de pe camerele de supraveghere. Deci ipoteza unei alarme false, pică.

Ajuns la fața locului, jurnalistul Sibiu Independent a fost legitimat suplimentar, deși si-a declinat verbal identitatea, fiindu-i solicitată legitimația de presă iar mai apoi cartea de identitate. Motivul? Fotografierea autospecialei de Poliție. După care CI „a făcut o mică plimbare” până în mașină pentru verificări suplimentare. Imediat după aceea, toate echipajele au plecat din fața vilei Kreiner.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă