spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Am găsit vinovata intervenției de la vila Kreiner. O pisică!

Știri din Județ

Publicitate

S-a aflat motivul intervenției de azi noapte, de la vila Kreiner din Sibiu. Cel puțin oficial! Acolo, imediat după ora 01:00, mai multe echipaje de Poliție au securizat zona și au rămas în poarta imobilului, de pază, aproximativ 40 de minute.


Conform noilor date, sistemul de alarmă ar fi fost declanșat de o pisică! Fiind solicitați prin apel la 112, polițiștii au realizat activități specifice: au legitimat persoane, au verificat zona și imaginile camerelor de supraveghere. Totuși, martorii care au trecut prin zonă au semnat faptul că mai multe taxiuri au fost oprite iar clienții legitimați. Câteva taxiuri au fost aduse chiar în fața vilei. Dar la câte secrete am avut în cazul Kreiner din partea autorităților sibiene, ce mai contează unul?!

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 01.15, prin apel 112, o persoană din municipiul Sibiu a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că s-a declanșat sistemul de alarmă instalat în imobil. Din verificările efectuate nu au rezultat indicii cu privire la săvârșirea unei infracțiuni.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU, Elena Welter

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă