spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Infracțiuni rutiere în Poplaca, Hamba și Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


În cursul zilei de ieri, în jurul orei 14:00, în localitatea Hamba, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Florilor de către un localnic în vârstă de 34 de ani. Din verificările efectuate de către polițiști s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat,.

Probleme rutiere au fost depistate și la intrare în localitatea sibiană Poplaca. În jurul orei 16:30, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106R, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Poplaca, a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat ușor un autoturism parcat. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Deși testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot ieri, în jurul orei 23:45, în comuna Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Doamna Stanca de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Olt. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă