spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Poliția Sibiu mult mai vizibilă în traficul sibian! Mulți șoferi depistați drogați

Știri din Județ

Publicitate

De câteva zile, „clocotesc” grupurile de radar din județul Sibiu. Sunt anunțate zeci de echipaje de Poliție. Unii zic că sunt bune, alții nu, că ar încuraja și avertiza șoferii certați cu Codul Rutier. Multe grupuri au reguli stricte cu privire la anunțarea filtrelor pentru alcool și droguri. Însă, cu toate avertizările, zilnic, polițiștii sibieni prind șoferi beți și drogați.


Ieri, în jurul orei 07:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazu de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Șelimbăr. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că autoturismul este neînmatriculat.

Tot ieri, în jurul orei 10:30, în orașul Tălmaciu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Textiliștilor de către un localnic în vârstă de 27 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Probleme rutiere au fost depistate și în localitatea Agârbiciu, acolo unde a fost oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Șeica Mică. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Azi noapte, în jurul orei 03:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazu de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Porumbacu de Jos. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri