spot_img
11.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Primarul Cisnădiei, mesaj de condoleanțe la moartea polițistului local, Radu Trihenea

Știri din Județ

Publicitate

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja a transmis prin intermediul paginii de Facebook un mesaj de condoleanțe după ce a fost anunțat decesul polițistului local Radu Trihenea, în vârstă de doar 38 de ani. CITEȘTE și A murit polițiștul local, lovit de o mașină la Cisnădie

Publicitate

Redăm mai jos mesajul primarului Gheorghe Huja:

„Cu profundă tristețe în inimile noastre, ne exprimăm regretele și durerea pentru pierderea tragică a unui membru al comunității noastre, polițistul local Radu Trihenea, 38 de ani.

Într-un act de devotament și curaj, el își îndeplinea îndatoririle de serviciu, dirijând traficul în Cisnădie, când a fost implicat într-un tragic accident rutier la jumătatea lunii februarie 2024. Un cetățean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat brusc stânga și l-a lovit în plin.

În ciuda eforturilor deosebite depuse de către personalul medical, după două săptămâni de la internare, Radu a pierdut lupta pentru viață. Medicii au confirmat că Radu a suferit trei stopuri cardiace, două dintre acestea fiind resuscitate cu succes, însă al treilea stop cardiac a fost fatal.

Radu Trihenea nu era doar un polițist local devotat, ci și un membru activ al comunității noastre. A fost un voluntar implicat și dedicat la Salvamont Cisnădie, demonstrând încă o dată devotamentul său pentru siguranța și binele celor din jur.

Cu toții suntem profund marcați de această pierdere tragică. Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit, cu o experiență de peste 16 ani în slujba comunității noastre. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou.

În numele întregii administrații locale a Primăriei Cisnădie, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei lui Radu Trihenea.

Cu profund respect,

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare