spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

A murit polițiștul local, lovit de o mașină la Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate

Ziua de marți începe cu o veste tristă. Polițiștul local lovit și rănit grav de o mașină, acum două săptămâni, a murit la spital.


Reamintim faptul că, în seara de 13 februarie, din cauza neatenției și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, un șofer a derapat și a pătruns pe trotuar, unde a accidentat un polițist local, rănindu-l grav.

Polițiștul local se numea Radu Trihenea și era și voluntar la Salvamont Cisnădie. În urma impactului violent cu mașina, acesta a suferit numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major, fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax.

Radu este căsătorit și are doi copii. Conform colegiilor de la Salvamont, acesta era un om deosebit, cu peste 10 ani de experiență.

Azi noapte, bărbatul a suferit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

„Din păcate, bărbatul de 38 de ani, adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident produs în data de 13 februarie, în Cisnădie, a decedat în cursul nopții de 26 spre 27 februarie. Pacientul a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, pronunțându-se decesul.” a transmis Cristina Bălau, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă