spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Își pregătește sau nu, președintele Iohannis, palat la București!?

Știri din Județ

Publicitate

Jurnaliștii de la Recorder.ro au publicat astăzi, o nouă investigație bine documentată, în care este semnalată modernizarea unei vile fastuoase, situate pe Bulevardul Aviatorilor din București.


Investiția de peste 7 milioane de euro, dar și secretomania din spatele proiectului i-au pus în alertă pe jurnaliști. Deși nu se cunoaște beneficiarul final, toate informațiile și sursele indică unul singur, pe „viitorul fost” președintele al României, Klaus Iohannis. Tot șantierul este supravegheat video iar firmele care lucrează acolo sunt unele din cele mai exclusiviste, multe care au lucrat și la Catedrala Mântuirii Neamului. Jurnaliștii vorbesc despre un proiect destinat unei singure familii, fiind compus la prima vedere din: subsol, parter și etaj, garaj și cabină de pază. Dotările? Unele dintre cele mai fine, cu marmură, panouri solare, dar și tehnologie de ultimă oră. Pentru cine? Jurnaliștii spun că, cu siguranță, pentru cineva învățat deja cu luxul.

Conform legii, se pot bucura de această construcție în valoare de peste 7 milioane de euro, următorii: șeful Senatului, șeful Camerei Deputaților, președintele țării, președintele Curții Constituționale, premierul, dar și foștii președinți ai României

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă