spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Două tinere, prinse la furat în Shopping City Sibiu. Au luat la rând magazinele

Știri din Județ

Publicitate

Două tinere, în vârstă de 17, respectiv 19 ani, au mari probleme cu legea după ce au fost prinse la furat în magazinele H&M și Reserved, situate în Shopping City Sibiu.


Faptele s-au petrecut la data de 28.02.2024, în jurul orei 19:00, atunci când polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au fost sesizați de către agenții de securitate ai unui magazin situat în Complexul Comercial Shopping City Șelimbăr despre faptul că au surprins două persoane de sex feminin în timp ce încercau să sustragă produse din magazin.

Cele două tinere sunt domiciliate în Tălmaciu și ar fi încercat să sustragă din magazin produse vestimentare (fuste, tricouri), în valoare de 379,96 lei, trecând de casele de marcat fără a le achita, fiind depistate de către agenții de securitate ai agentului economic. Pe parcursul cercetărilor, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că aceleași persoane ar mai fi sustras bunuri dintr-un alt magazin situat în același complex comercial, în aceeași zi, prejudiciul creat fiind de 139,97 de lei, constând în produse vestimentare (lenjerie intimă).

Prejudiciile au fost recuperate și predate agenților economici.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului