spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Pe A1, lângă Săliște! Șofer prins cu polița RCA făcută în Photoshop

Știri din Județ

Publicitate

Șoferul unui autocamion are mari probleme cu legea după ce a fost depistat conducând un autocamion pe autostrada A1, lângă Săliște.


Polițiștii rutieri sibieni l-au oprit pe șofer, astăzi, în jurul orei 12:00, pe A1, la km. 270, Săliște. Autocamionul era condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul București.

Cu ocazia verificării documentelor specifice, conducătorul auto le-a înmânat polițiștilor o poliță de asigurare de răspundere civilă auto RCA, pe care erau înscrise numărul de înmatriculare și seria de șasiu ale autoutilitarei cap tractor, în termen valabil, însă din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că autoutilitata nu este asigurată cu poliță RCA pentru ziua în curs.

Mai mult decât atât, polițiștii au contactat reprezentanții companiei de asigurări și au constatat că numărul și seria poliței prezentate de conducătorul auto sunt atribuite poliței de asigurare RCA a unui autoturism.

Astfel, din activitățile investigative efectuate au rezultat indicii că documentul RCA prezentat de către conducătorul auto ar fi fals.

În cauză, față de administratorul societății deținătoare a autoutilitarei cap tractor s-au declanșat cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv uz de fals.

De la începutul anului până în prezent, polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au întocmit 10 dosare penale în care administratori ai firmelor de transport din țară sunt cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunilor amintite.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri