spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Flori și mărțișoare oferite doamnelor și domnișoarelor de către ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ofițeri de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Sibiu,  în contextul celebrării zilei de 1 Martie, în data de 01.03.2024, împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroport Sibiu, au oferit doamnelor și domnișoarelor flori și mărțișoare cu materiale de promovare a unor mesaje anticorupție.


S-a reamintit faptul că, Direcția Generală Anticorupție pune la dispoziția tuturor cetățenilor un instrument de sesizare a faptelor de corupție, respectiv Call Center-ul anticorupţie 0800.806.806, care poate fi apelat gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României.

De asemenea, cetățenii au fost încurajați să sesizeze faptele de corupție, fiindu-le puse la dispoziție următoarele date de contact: sibiu.dga@mai.gov.ro, telefonic la numărul 0269/208.383, 0269/208.322 sau, direct, la sediul D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Sibiu, situat în municipiul Sibiu, str. Revoluției, nr. 4, judeţul Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda