spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FC Hermannstadt a câștigat clar meciul cu Oțelul Galați și este în luptă pentru un loc de play-off

Știri din Județ

Publicitate

Condusă în startul partidei, FC Hermannstadt a revenit spectaculos și a reușit să obțină o victorie fără dubii în fața unei echipe care a evoluat mai bine în deplasare, decât pe teren propriu, în acest sezon al Superligii. După 4-1 cu Oțelul, FC Hermannstad așteaptă meciul din ultima etapă pentru a putea intra în play-off și implicit de a se salva de la retrogradare încă din acest moment al sezonului.

Publicitate

Meciul de sâmbătă de pe stadionul Municipal nu a început bine pentru echipa lui Marius Măldărășanu. Teles a reușit să deschidă scorul pentru gălățeni după doar 12 minute de joc. Sibienii nu au renunțat însă la luptă și au întors rezultatul până la pauză. Ianis Stoica a egalat după o centrare venită de la Murgia, iar Daniel Paraschiv a transformat o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul Szabolcs Kovacs. După 2-1 la pauză, era de așteptat o repriză secundă în care oaspeții să încerce egalarea. Soarta partidei a fost decisă după faza din minutul 49. Ianis Stoica a marcat după pasa lui Gabriel Iancu, dar reușita a fost validată după câteva minute de analiză în camera VAR. Cu cele trei puncte acontate, sibienii au păstrat diferența până în momentele de final, atunci când Neguț a reușit să marcheze din nou și să stabileacă scorul final, 4-1

Cel puțin cinci echipe luptă pentru două locuri de play-off

Rezultatele înregistrate sâmbătă în Superliga României au complicat lupta pentru cele șase locuri de play-off. Dacă FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt sigure de prezența în play-off, pentru ultimele două locuri lupta este deschisă. Farul Constanța și-a complicat situația după 1-1 cu CFR Cluj, în timp ce UTA Arad și FC Hermannstadt aștepată un pas greșit de la Universitatea Cluj în partida cu FC Botoșani, de duminică după-amiază pentru a fi favorite în lupta pentru pozițiile de play-off. Dacă va rămâne pe poziția a șasea la finalul acestei runde, FC Hermannnstadt va avea nevoie să repete rezultatul din sezonul trecut înregistrat pe terenul celor de la CFR Cluj, pentru a marge în play-off. În decembrie 2022, FC Hermannstad câștiga pe terenul celor de la CFR Cluj după un gol marcat la ultima fază. Un rezultat asemnător ar asigura un final de campionat foarte liniștit pentru echipa sibiană.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)