spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

LPF a stabilit datele de disputare ale partidelor din ultima etapă. FC Hermannstadt joacă vineri, de la ora 20.00

Știri din Județ

Publicitate

FC Hermannstadt va juca vineri, de la ora 20.00, partida din ultima etapă a Superligii României. Sibienii se vor deplasa la Cluj pentru partida cu CFR.


Echipa pregătită de Marius Măldărășanu va încerca să obțină calificarea în play-off, în partida de vineri seara. De la ora 20.00, sibienii vor juca pe stadionul ”Doctor Constantin Rădulescu” cu CFR Cluj. Tot de la ora 20.00 vor avea loc alte patru partide: FC Voluntari – U.Cluj, Petrolul – Sepsi, Dinamo – UTA și FC Botoșani – Farul. FC Hermannstadt se poate califica în play-off doar în cazul unui succes pe terenul CFR-ului. Nu va fi suficient, sibienii având nevoie și de alte rezultate indirecte favorabile. Ar fi nevoie ca Sepsi, U.Cluj și UTA să nu câștige jocurile din ultima etapă, iar Farul să obțină cel mult un punct din jocul de la Botoșani.

Calculele sunt încurcate, se poate ajunge la egalitate de puncte. În această situație vor conta meciurile directe sau chiar golaverajul. În cazul unei posibile egalități între Sepsi și FC Hermannstadt, departajarea se va face la golaveraj, în condițiile în care meciurile directe au fost egale, 1-1, În acest moment, Sepsi are golaveraj +8, față de +6 al sibienilor. Este posibilă și o egalitate de puncte între mai multe formații, caz în care se va face un clasament al meciurilor directe dintre aceste echipe.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri