spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

USR are o nouă filială, în Ocna Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Membrii USR din orașul Ocna Sibiului și-au ales conducerea, în cadrul primei Adunări Generale, un moment care marchează astfel înființarea filialei din această localitate și care adună sub sigla USR un grup inimos de persoane care vor să schimbe felul în care se face politică și în care este administrat orașul


Ovidiu Băra, cel care va conduce filiala USR Ocna Sibiului, împlinește 50 de ani anul acesta, este căsătorit de 28 de ani și are două fete. Locuiește în Ocna Sibiului de aproape 30 de ani, este absolvent de studii superioare și lucrează de 24 de ani într-o companie multinațională, în care ocupă în prezent o funcție de conducere.

„Suntem o echipă născută din dorința schimbării, cu oameni de toate vârstele și din toate categoriile sociale. Ne dorim o implicare totală în bunul mers al comunității”, a transmis Ovidiu Băra, proaspăt ales în funcția de președinte al filialei USR Ocna Sibiului.

Vicepreședinți ai filialei au fost aleși Claudia Amalia Raicu, în vârstă de 43 ani, născută și crescută în Ocna Sibiului, căsătorită, mamă a unui băiat de 22 de ani, și Sebastian Mitea, în vârstă de 50 de ani, tatăl unei fetițe. Claudia Amalia este învățătoare la Școala Gimnazială Ocna Sibiului, fiind absolventă  a Colegiului Pedagogic Andrei Șaguna și a Universității Alma Mater Sibiu, iubește foarte mult copiii și își dorește să contribuie cât mai mult posibil la viitorul acestora, atât pe plan local, în Ocna Sibiului, cât și la nivel național, prin politici publice care să susțină un sistem de educație modern, concentrat pe elevi. Sebastian Mitea, și el născut și crescut în Ocna Sibiului, este la rândul lui unul dintre angajații de bază ai unei companii de curierat, fiind Team Leader de 20 de ani.

„Echipa USR Sibiu crește, vin lângă noi oameni cu calități, oameni preocupați de viitorul localităților lor, oameni dornici să pună umărul și să contribuie cu experiența lor și cu ideile pe care le au la dezvoltarea României moderne, țara pe care ne-o dorim cu toții. Le doresc succes și îi aștept în echipa de la Ocna Sibiului pe toți cei care vor să facă parte din noua clasă politică a României”,  a declarat Ruxandra Cibu Deaconu, președinte USR Sibiu.

Comunicat de presă transmis de Filiala Județeană USR Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri