spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

În săptămâna reținerilor pentru articole pirotehnice pe stadioane, suporterii dinamoviști au aprins torțe în fața Hotelului Ramada

Știri din Județ

Publicitate

În jur de 100 de suporteri dinamoviști și-au așteptat favoriții în fața Hotelului Ramada din Sibiu. Vineri seara, suporterii au cântat alături de jucători, conducători și nu au ezitat să aprindă torțe, chiar dacă autoritățile au declarat război fanilor care folosesc materiale pirotehnice.


Dinamo a fost primită ca acasă la Sibiu. Fanii echipei bucureștene au venit să-și încurajeze favoriții în fața hotelului unde este cazată delegația sosită din capitală cu două zile înainte de joc.

Suporterii au vorbit cu jucătorii, care au împărțit autografe și au cântat alături de fani. Nu au lipsit torțele și fumigenele, chiar dacă autoriățile au declarat război în această săptămână celor care introduc materiale pirotehnice la evenimentele sportive. Este cunoscut cazul fanilor rapidiști cercetați într-un dosar penal pentru constituirea unui grup infracțional și reținuți pentru 24 de ore. Mai mult, trei dintre ei, printre care și liderul galeriei rapidiste, au primit mandate de arestare pentru 30 de zile.

Sibiul a fost al 5-lea oraș în care dinamoviștii și-au dat întâlnire cu suporterii, după Oradea, Constanța, Cluj și Iași. Rămâne de văzurt dacă fanii dinamoviști vor aprinde torțe și la partida de duminică programată pe stadionul municipal de la ora 18.15.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă