spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Noi antrenoare la juniorii de la Tigrii Team Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Zilele acestea echipele de fotbal de la Tigrii Team Sibiu s-au întârit cu două noi antrenoare: Cristina Morariu și Alexandra Drașoveanu. Cristina va antrena grupele de fete născute în anii 2016 -2017-2018-2019. Ea este profesor de Educație Fizică și Sport. Aleaxandra este jucătoare la echipa de fotbal feminin AFC Hermannstadt și studiază aceeași facultate.

Publicitate

Asociația Clubul Sportiv Tigrii 2020 Sibiu a decis să investească mai mult în fotbalul feminin. Majoritatea cluburilor din județ au grupe exclusiv pentru băieți. Pentru a combate această discriminare, dar și pentru că sunt tot mai multe fete care vor să joace fotbal, Tigrii Team a decis să acorde atenție mai mare acestui segment.

Venirea Cristinei Morariu și a Alexandrei Drașoveanu dă garanția unor antrenamente puternice și potențial de a dezvolta pe viitor valori în fotbalul feminin.

„Obiectivul nostru pe termen mediu este să formăm grupe de fete! Clubul nostru așteaptă în viitorul apropiat colaborări atât cu antrenori cât și cu antrenoare pentru că ne dorim să oferim șanse egale tuturor celor ce doresc să ne treacă pragul” au anunțat reprezentanții Tigrii Team.

„Obiectivele mele sunt pe termen lung și doresc să ajung la rezultate frumoase alături de copii, prin stimularea inteligenței jocului, a exprimării libere și a bucuriei de a juca fotbal!” a declarat Cristina Morariu, noua antrenoare a echipelor de fete de la Tigrii Team Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie