spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Cupa României la baschet în fotoliu rulant are loc la Sala Transilvania

Știri din Județ

Publicitate

Federația Româna de Baschet va organiza, în perioada 5-7 aprilie, la Sibiu, Cupa României la baschet în fotoliu rulant. La competiție pot participa structurile afiliate la FRB, acestea fiind invitate să urmeze pașii pentru înscriere prezentați pe site-ul www.https://www.frbaschet.ro.


Va fi o nouă ediție a acestei competiții ce se va desfășura în Sala Transilvania. Anul trecut, sportivi din patru județe au luptat pentru trofeu. Înscrierile pentru ediția din acest an se pot face până pe 31 martie 2024, după cum anunță Federația Română de Baschet.

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu va participa la Cupa României la baschet în fotoliu rulant, care va reuni în Sala Transilvania persoane cu dizabilităţi care trăiesc în mai multe județe din țară. Anul trecut au participat sportivi din Sibiu, Cluj, Braşov şi Argeş. Clubul Sportiv Comunitar Sibiu continuă eforturile începute încă din anul 2018 în lucrul cu persoanele cu dizabilităţi, în cadrul proiectului Integrarea în societate a persoanelor cu dizabilităţi motrice prin activităţi sportive – Cupa României la baschet în scaun rulant, o competiţie naţională care aduce împreună practicanţii de baschet în scaun rulant din oraşele din România.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului