spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Drum deschis spre barajul de promovare. Primăria Mediaș asigură bugetul necesar echipei de liga a treia

Știri din Județ

Publicitate

Echipa de fotbal ACS Mediaș se poate gândi la meciurile din play-off. Problema finanțării clubului a fost în mare parte rezolvată. Alte trei structuri sportive din Mediaș primesc bani de la autoritățile locale.


Consiliul Local și Primăria Mediaș au asigurat bugetul necesar pentru derularea activității echipei de liga a treia, ACS Mediaș. ”Cu pași mici, dar siguri, repunem Mediașul pe harta fotbalistică a țării. Ne bucurăm că munca și rezultatele noastre nu au trecut neobservate. În ședința de Consiliu Local de joi, Primăria Municipiului Mediaș și-a arătat încă odată suportul pe care îl oferă sportului de performanță. Suma alocată clubului ACS, acoperă o mare parte a bugetului din acest an calendaristic. Ținem să mulțumim pe această cale domnului primar Gheorghe Roman și consilierilor locali pentru tot sprijinul și generozitatea dânșilor. Datorită susținerii dumneavoastră am reușit să ne atingem obiectivele propuse”, au transmis reprezentanții clubului medieșean.

Pentru programele sportive, administrația locală din Mediaș a alocat 2.5 milioane de lei. Dintre aceștia, 2.1 milioane de lei vor merge la echipa de liga a treia. Alte trei cluburi locale, vor primi bani de la bugetul local: Clubul Sportiv Școlar Mediaș și Clubul Sportiv Ippon Mediaș – 140.000 de lei fiecare și Clubul Sportiv Sparta Mediaș – 120.000 de lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă