spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Doi miniștri vin la Gala performanței în învățământul preuniversitar din județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Consiliul Județean premiază 343 de elevi și profesori cu rezultate remarcabile obținute în anul școlar trecut. Gala performanței în învățământul preuniversitar din județul Sibiu va avea loc vineri, 29 martie, începând cu ora 13.00, la Sala Thalia.


Printre invitații care au confirmat prezența se numără Ligia Deca – Ministrul Educației, Raluca Turcan – Ministrul Culturii, Gen. Ghiță Bârsan – Rectorul Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” și părintele Constantin Necula. Totodată, Consiliul Județean Sibiu a transmis invitații parlamentarilor de Sibiu, consilierilor județeni și Prefectului Județului Sibiu

Consiliul Județean Sibiu va premia și în acest an elevii și profesorii care au obținut rezultate deosebite în cadrul concursurilor, olimpiadelor și competițiilor școlare de nivel naţional şi internaţional, organizate și finanțate de către Ministerul Educației, și nu numai, în anul școlar 2022-2023. În parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Consiliul Județean va organiza Gala performanței în învățământul preuniversitar.

În cadrul Galei, vor fi premiate 343 de persoane, dintre care 246 elevi și 97 profesori. Aceștia vor primi diplome, trofee, buchete de flori și premii în bani, diferențiate pe fiecare categorie de premiu în parte și în funcție de locul/premiul obținut la competițiile școlare.

Categoriile pentru care vor fi acordate premii, atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice sunt următoarele:

  • concursuri internaționale din afara calendarelor Ministerului Educației
  • olimpiade și concursuri școlare internaționale desfășurate în România și străinătate
  • olimpiade naționale școlare aprobat de Ministerul Educației
  • concursuri naționale școlare finanțate de Ministerul Educației
  • concursuri educative naționale și internaționale.

Valoarea totală brută a premiilor fiind de 170.500 lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă