21.2 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Primarul Gheorghe Huja, despre introducere a rețelelor de apă-canal în Cisnădioara: „După finalizarea lucrărilor, primăria se va ocupa de reabilitarea străzilor”

Știri din Județ

În Cisnădioara lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare sunt în plină desfășurare, a anunțat primarul orasului Cisnădie, Gheorghe Huja, pe pagina sa de Facebook. Edilul promite locuitorilor din Cisnădioara că după finalizarea lucrărilor primăria se va ocupa de reabilitarea străzilor.


„Știu că mulți dintre dumneavoastră ați fost supărați de faptul că lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare au întârziat și vreau să subliniez foarte clar că acest lucru nu a ținut de noi, administrația locală. Este vorba despre ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din judeƫele Sibiu şi Brașov, ȋn perioada 2014-2020”, al celor de la Apă-Canal Sibiu S.A.

Publicitate

Acum, proiectul societății Apă-Canal Sibiu S.A. de introducere a rețelelor de apă-canal în Cisnădioara este în plină desfășurare.

După ce Apă-Canal Sibiu S.A. va finaliza lucrările de introducere a rețelelor de apă-canal, vă asigur că Primăria Cisnădie se va ocupa de reabilitarea străzilor. Acest lucru va deveni o prioritate majoră pentru administrația noastră locală.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare.” – a declarat Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri