spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Mediașul celebrează Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret

Știri din Județ

Publicitate

Direcția pentru Cultură din cadrul Primăriei Mediaș organizează în data de 2 aprilie 2024, cu începere de la ora 9:30 o manifestare dedicată „Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii și Tineret“. Activitatea se va desfășura în cadrul Bibliotecii Municipale „Stephan Ludwig Roth” și îi are ca invitați pe preșcolarii grupelor mari cu predare în limba română și germană ai Grădiniței cu Program Prelungit „Bucuria Copiilor” Mediaș, îndrumați de către doamna director Izabella Peter și doamnele educatoare Adriana Cristea, Maria Lascu, Teodora Floca, Mariana Cristea și Irina Nagy. Manifestarea reprezintă un omagiu adus scriitorului danez Hans Christian Andersen, unul din cei mai îndrăgiți autori de basme pentru copii.


În cadrul activității organizate la biblioteca medieșeană, copiilor prezenți le vor fi citite povești și basme, având în prim plan personaje binecunoscute, pe care cei mici le îndrăgesc. 

Prin aceste manifestări se dorește promovarea literaturii pentru copii, precum și încurajarea celor mici să își dezvolte imaginaţia, simţul artistic, estetic şi dragostea pentru lectură, prin organizarea unor programe cultural – educative şi recreative, copiii familiarizându-se încă de mici cu biblioteca.

Lectura trebuie să facă parte din viața noastră!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda