spot_img
13 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Huja, primarul Cisnădiei despre afirmațiile unor „catindați” desprinși din comediile lui Caragiale

Știri din Județ

Publicitate

Campania electorală a început mai devreme și la Cisnădie. Unii candidați au luat startul din februarie și duc o campanie agresivă împotriva actualei conduceri a Primăriei Cisnădiei. Dincolo de englezisme folosite pe post de cuvinte ale limbii române, precum „catindații” din comediile lui Caragiale, am dorit să aflăm opinia lui Gheorghe Huja, primarul reales al orașului Cisnădie despre acuzele ce i le aduc unii competitori.

Publicitate

L-am întrebat pe primar de când este „oprită” Cisnădia de are nevoie să fie repornită (nu putem folosi aici englezismele unui candidat).

Gheorghe Huja ne-a răspuns:
„Cred că unii, mutați recent pe teritoriul orașului Cisnădie și cu dorințe de candidat, au impresia că în acest oraș nu se muncește. Doar cineva rău intenționat nu vede cele 11 mari proiecte în derulare în valoare de peste 35 milioane euro. Plus alte 7 mari proiecte aprobate aflate în diferite faze de avizare. Cisnădienii văd că se lucrează la apă și canal, văd spitalul cu dotări, văd bazele sportive, văd cât ne luptăm pentru școala și grădinița din Arhitecților… Lista este lungă. Am atras numeroase fonduri și vom mai atrage. Doar cine nu muncește și stă pe Facebook să scrie texte crede că orașul Cisnădie trebuie repornit.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ