spot_img
11.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

BC CSU Sibiu a pierdut în prelungiri partida din Sala Rapid

Știri din Județ

Publicitate

Echipa de baschet BC CSU Sibiu a pierdut meciul disputat duminică seara, în capitală, în fața echipei Rapid. Bucureștenii s-au impus cu scorul de 87-82, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 74-74.

Publicitate

BC CSU Sibiu a pierdut un meci care l-a dominat în mare parte, a condus la zece puncte la pauza mare, a avut șansa victoriei la ultima aruncare a meciului, dar a fost nevoită să se recunoască învinsă după repriza suplimentară de cinci minute. Sibienii au câștigat primul sfert, scor 20-18, apoi au avut 10 puncte diferență la pauza mare, 44-34. Diferența s-a majorat la 14 puncte după cel de-al treilea sfert, dar finalul le-a aparținut gazdelor. Rapid a câștigat cu 25-11 sfertul patru și a trimis meciul în prelungiri. Acolo, bucureștenii s-au distanțat repede pe tabelă și au obținut un succes la cinci puncte, 87-82.

În urma acestei victorii Rapid a urcat pe locul cinci al clasamentului, în timp ce BC CSU Sibiu este pe locul șase. În funcție de rezultatele din ultima etapă, când sibienii vor merge din nou în capitală pentru meciul cu Dinamo, se va stabili și adversarul pentru BC CSU în primul tur eliminatoriu. Sibienii vor termina sezonul pe locul șase, indiferent de rezultatul partidei cu Dinamo. Sibiul nu poate urca peste Rapid, având rezultate directe nefavorabile, dar nici nu mai pot fi depășită de CSM Constanța, în fața căreia are avantajul rezultatelor directe. În aceste condiții sibienii vor juca în primul tur eliminatoriu cu FC Argeș sau CSO Voluntari, cele două formații find la egalitate de puncte pe pozițiile 3 și 4.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)