spot_img
15.9 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Conferință în premieră la Sibiu. Tema principală – consumul de droguri la adolescenţi

Știri din Județ

Publicitate
Consumul de droguri la adolescenţi este una din temele Conferinţei Naţionale de Sănătate Mintală a Copilului şi Adolescentului, organizată în premieră la Sibiu, potrivit programului preliminar.

„Suntem onoraţi că anul acesta în perioada 11-14 aprilie se va desfăşura pentru prima oară la Sibiu cea de-a XIX-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Sănătate Mintală a Copilului şi Adolescentului, organizată de Asociaţia Română de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului şi Profesii Asociate (ARPCAPA), UNICEF România şi Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Profesor Doctor Alexandru Obregia’. Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Dr. Gheorghe Preda’ Sibiu este coorganizator al acestei conferinţe împreună cu Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu. Ne dorim ca prin acest eveniment să subliniem importanţa sănătăţii mintale a copiilor şi a adolescenţilor şi să diseminăm cele mai noi informaţii ştiinţifice şi experimentale din domeniu”, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul medical al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu, Ciprian Băcilă.

Publicitate

În prima zi a conferinţei, joi, 11 aprilie, se va vorbi despre copiii cu autism, dar şi despre adolescenţii care consumă substanţe psihoactive sau care au tulburări de alimentaţie sau emoţionale.

Sursa: agerpres.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri