spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Acțiune de împădurire la Cisnădioara. Au fost plantați 1400 de puieți

Știri din Județ

Publicitate
1400 de puieți plantați, sâmbătă, 6 aprilie, în Pădurea Cisnădioara în cadrul acțiunii “SCHWARZ Plantează 2024” acțiunea de împădurire a fost organizată de SCHWARZ Gruppe Int în parteneriat cu Ocolul Silvic Valea Sadului – Districtul 1 Cisnădie și Primăria Orașului Cisnădie.


Sâmbătă, 6 aprilie 2024, a avut loc cea de-a VI-a ediție a acțiunii SCHWARZ Plantează, în pădurea Cisnădioara unde au fost prezenți 250 de voluntari care au plantat 1400 de puieți. Acțiunea de împădurire este organizată anual de către SCHWARZ Gruppe Int, un actor de referință pe segmentul de print, în baza angajamentului de a planta un copac pentru fiecare toner ecologic distribuit.

Publicitate


Într-o zi numai bună de plantat, 250 de voluntari s-au adunat în Pădurea Cisnădioara, fiecare aducându-și contribuția la efortul colectiv de a planta noi puieți. Ne-am bucurat de sprijinul partenerilor noștri de la Ocolul Silvic Valea Sadului – Districtul 1 Cisnădie și Primăria Orașului Cisnădie, care au facilitat logistica evenimentului și au pus la dispoziție toate resursele necesare pentru o acțiune de succes.

„Dorim să mulțumim grupului de prieteni cu ATV-uri, care au ajutat la transportul materialelor și echipamentelor către locul de desfășurare a acțiunii, declară Daniel Landa, managing partner SCHWARZ Gruppe Int.


Suntem mândri și onorați de rezultatele acestei acțiuni în cadrul căreia s-au plantat 1400 de puieți și vrem să mulțumim tuturor celor implicați pentru efortul susținut și dedicarea față de protejarea naturii și promovarea unui viitor sustenabil pentru generațiile viitoare, adaugă Flavius Pogan, managing partner” – au transmis organizatorii.


Mai mult decât un simplu act de plantare, evenimentul „SCHWARZ Plantează 2024” a fost o experiență de solidaritate și comuniune cu natura, în care fiecare participant a contribuit la un scop mai mare – protejarea și regenerarea ecosistemului nostru.
Pozele de la eveniment le găsiți pe paginile de Facebook:

  • Schwarz Gruppe Int: https://www.facebook.com/schwarzgruppeint
  • Împreună Împădurim România: https://www.facebook.com/ImpreunaImpadurimRomania
    SCHWARZ Gruppe Int este o companie care furnizează o gamă largă de servicii pe segmentul de print, promovând cu precădere consumabile sustenabile, care susțin mediul înconjurător. Compania plantează câte un copac pentru fiecare toner ecologic distribuit partenerilor.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)