spot_img
19.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Tânără dispărută din municipiul Sibiu. O caută Poliția și familia

Știri din Județ

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 18 ani,care a plecat de acasă fără a mai reveni. 

Publicitate

Persoanele cepot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 11 aprilie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 18: 00, fiica sa, CREȚOIU ALEXANDRA MARIA, în vârstă de 18 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 48 de kg, ochi căprui, păr șaten, creț, scurt.

În momentul plecării, tânăra ar fi purtat o geacă blue jeans de culoare bej, tricou de culoare bej, pantaloni blue-jeans de culoare gri, cu buzunare laterale, încălțăminte sport de culoare roșie, din pânză. 

Semne particulare: tatuaj în formă de inimă pe încheietura mâinii drepte, cicatrici multiple pe mâna stângă, piercing în nas.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai