spot_img
11.4 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Accident la ieșire din Bradu spre Avrig. O femeie și doi copii au ajuns la spital

Știri din Județ

Publicitate
Un accident rutier s-a produs în această dimineață la ieșire din Bradu spre Avrig. La fața locului intervin echipaje medicale și Poliție.

Conform primelor date, trei mașini au intrat în coliziune iar în urma impactului, două au părăsit partea carosabilă și au ajuns într-un șanț. Astfel, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Brașov a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse din sens opus, unul de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Avrig și celălalt condus de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Glâmboaca.

Publicitate

Impactul a dus la vătămarea corporală a conducătoarei auto și a doi minori, de 3 și 9 ani, din mașina condusă de către femeia domiciliată în Glâmboaca. Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, în toate cazurile rezultatul fiind negativ.

Traficul în zonă este îngreunat.

Echipajele SAJ și ISU au asistat-o medical pe femeia în vârstă de 35 de ani care a suferit un traumatism de șold, dar și doi copii în vârstă de 3, respectiv și 9 ani care au suferit traumatisme craniene minore.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer