spot_img
11.4 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Sute de tineri prezenți la Sala Transilvania din Sibiu la Caravana „Fără bariere-TOT adevărul despre droguri” 

Știri din Județ

Publicitate
Caravana „Fără bariere-TOT adevărul despre droguri” a ajuns marți, 16 aprilie 2024, la Sala Transilvania din Sibiu. Evenimentul, desfășurat în prezența a sute de tineri, a avut ca scop promovarea mesajului campaniei de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care se expun tinerii.

Campania „Fără Bariere – TOT Adevărul despre droguri’’ își propune să aducă pe fiecare față în față cu foștii consumatori, cu specialiștii din domeniu și împreună să clădim o familie în care să discutăm sincer TOT Adevărul Despre Droguri.

Publicitate


„Fără Bariere’” e un paradox. Prima etapă a consumului de droguri vinde iluzia libertății dar, de fapt, te conduce către cele mai mari limitări, ajungând să îți fure totul: demnitatea, relațiile, visurile, emoțiile, dragostea și ani din viață”, a spus Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse.

Atenţia publicului a fost captată de povestea lui Sebi, care a consumat şapte ani tot felul de droguri şi a fost readus la viaţă din iadul acestora, după ce a experimentat tot ce se putea„ în ţară şi în străinătate. Povestindu-şi el însuşi experienţele care l-au dus până în pragul morţii, Sebi a mărturisit, în final, că lăsând în urmă libertatea prost înţeleasă, a cerut ajutor părinţilor pentru a nu-şi pune capăt zilelor, la 21 de ani», a transmis Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse.

În perioada 04 – 26 aprilie o caravană va ajunge în 20 de centre universitare din țară cu scopul de a aduce mesajul campaniei direct la publicul țintă și de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care tinerii se expun. 

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia-Elena Intotero, va participa la acest eveniment.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer