spot_img
22.2 C
Sibiu
marți, 21 mai, 2024
spot_img

H-Blockx, S.A.R.S. şi The Toy Dolls vin la ASTRA Rock 2024

Știri din Județ

Publicitate
Germanii H-Blockx, sârbii S.A.R.S şi britanicii The Toy Dolls sunt primele trupe de pe afişul celei de-a treia ediţii a festivalului ASTRA Rock, care va avea loc între 16 şi 18 august 2024 în spaţiul mirific al Muzeului în Aer Liber ASTRA din Sibiu.

H-Blockx sunt consideraţi pionierii crossover-ului european, îmbinând elemente de rock alternativ, nu-metal şi rap. Germanii au dat lovitura încă de la primul album, „Time to Move” (1994), vândut în peste 750.000 de exemplare, laureat cu Discul de Aur şi nominalizat la premiul de debut al MTV Europe Music Awards. Hiturile „Rising High”, „Move” şi „Little Girl” au fost difuzate în heavy rotation la radio şi TV, fiind fredonate de milioane de fani. Anul acesta, H-Blockx pornesc în turneul care aniversează 30 de ani de la albumul care i-a făcut celebri în lumea întreagă, iar show-ul de la ASTRA Rock va fi unul plin de energie!

Publicitate

S.A.R.S. s-au înfiinţat la Belgrad în 2006 şi au dominat topurile din întreg spaţiul ex-yugoslav cu piesa „Buđav lebac”, de pe albumul de debut lansat în 2009. Succesul melodiei a fost depăşit în anii următori de un nou hit, „Perspektiva”, care a strâns zeci de milioane de vizualizări pe YouTube şi a cucerit întregul continent. Stilul original, care amestecă etno-ul sârbesc cu pop, rock, reggae, blues, jazz şi hip-hop, face ca recitalul S.A.R.S. la ASTRA Rock să fie o experienţă eclectică de neratat!

The Toy Dolls sunt reprezentanţi de frunte ai scenei punk rock britanice, în 2024 sărbătorind 45 de ani de la înfiinţare. Promotori ai unui stil degajat, care combină energia punk-ului cu virtuozitatea şi parodia, The Toy Dolls au la activ 13 albume de studio şi nenumărate şlagăre, printre care şi coverurile după „The Final Countdown” şi „Livin’ La Vida Loca”. Redutabili în concert, cei trei membri ai trupei oferă un show total, iar la Sibiu vor încinge atmosfera!

Pe lângă H-Blockx, S.A.R.S şi The Toy Dolls, afişul ASTRA Rock 2024 va cuprinde şi alte nume de calibru internaţional, plus trupe româneşti de genuri muzicale variate, care vor fi anunţate în perioada imediat următoare.

După succesul în creştere al primelor două ediţii, ASTRA Rock 2024 revine la Sibiu nu numai cu o ofertă bogată pentru fanii muzicii bune, ci şi cu surprize gastronomice, literare, meşteşugăreşti şi educative în aer liber, dedicate întregii familii. La toate acestea se adaugă un generos spaţiu de campare.

În perioada de presale sunt disponibile un număr limitat de abonamentele pentru cele trei zile de festival la preţul de 200 de lei, pe iabilet.ro. Ulterior, ele vor putea fi achiziţionate la preţul de 250 de lei / abonament. În perioada festivalului vor fi disponibile şi bilete de o zi.

La toate preţurile de mai sus se adaugă comisionul de ticketing.

Abonamentele la festival asigură şi accesul la muzeu, precum şi la multiplele activităţi conexe organizate de acesta în weekendul 16-18 august 2024.

Festivalul ASTRA Rock este organizat de Muzeul ASTRA, cu sprijinul Consiliul Judeţean Sibiu şi în parteneriat Asociaţia Rock Culture.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri