spot_img
17.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

ACS Mediaș caută revanșa în partida de la Ungheni

Știri din Județ

Publicitate

ACS Mediaș va disputa sâmbătă după-amiază partida din cadrul etapei a patra a play-off-ului ligii a treia, seria a noua. Partida Unirea Ungheni – ACS Mediaș va începe la ora 17.00 și va fi transmisă pe pagina de facebook a clubului sibian.

Publicitate

Medieșenii au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne în lupta pentru locul doi, cel care asigură prezența la barajul de promovare în liga a doua. ”Ne dorim puncte și sâmbătă și în meciurile următoare. Mai sunt 18 puncte puse în joc, orice este posibil. Tereul de la Ungheni, ca și dimensiuni, este ca al nostru. Va fi un meci frumos, un derby și sper să avem echilibru. Suntem bine, nu avem un motiv de îngrijorare, trebuie să avem încredere. Chiar dacă am pierdut meciurile directe cu 2-1 pe teren propriu, meciurile au fost pe muchie de cuțit, decise pe execuții de jucător. Un egal ne era la îndemână, cel puțin în al doilea joc. În play-off, toate jocurile sunt ca o revanșă, dacă joci de trei ori cu fiecare adversar. Să rămâne cu zâmbetul pe buze, să fim optimiști. Sunt meciuri de bună de calitate, să fim bărbați, fotbaliști, să dăm totul pe teren și la sfârșit să avem simțul datoriei împlinite”, a spus Mihai Ianc, antrenorul principal al medieșenilor.

În clasamentul play-off-ului seriei a noua pe primul loc se află Gloria Bistrța cu 44 puncte, urmată de Unirea Ungheni 42p, ACS Mediaș 38p, Universitar Alba Iulia 31p. Partida va fi arbitrată la centru de Marius Naidin – Pitești, ajutat la cele două linii de Mihai Ionescu – Bradu și Lucian Tănase – Pitești. Observatorii jocului vor fi Lorant Veress – Sf. Gheorghe și Cătălin Pașcanu – Cugir.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai