spot_img
13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda

Știri din Județ

Publicitate

Liga a doua nu are pauză la mijlocul săptămânii. Miercuri, pe stadionul din Cisnădie, CSC Șelimbăr va primi replica celor de la FK Csikszereda. Partida va începe la ora 17.00.

Publicitate

Miercuri are loc un nou meci în play-off-ul ligii secunde. Un nou duel din play-off va avea loc pe stadionul Măgura Cisnădie. CSC Șelimbăr va primi vizita celor de la FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida va începe la ora 17:00, pe stadionul din Cisnădie.

Biletele vor fi disponibile la casierie, iar minorii însoțiți de un posesor de bilet, cât și persoanele aflate la pensie au intrarea gratuită. Prețul biletelor este de 30 lei la tribuna întâi și 20 lei la tribuna a II-a. În partida tur desfășurată la Miercurea Ciuc, harghitenii s-au impus cu scorul de 2-0.

Tot în etapa a șasea se vor desfășura partidele CS Mioveni – Unirea Slobozia (miercuri) și Gloria Buzău – Corvinul (joi ora 19.00). În clasamentul play-off-ului, pe primul loc se află Unirea Slobozia 47p, urmată de Corvinul 45p, CSC Șelimbăr 45p, Gloria Buzău 41p, Csikszereda 39p, Mioveni 36p. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ