spot_img
11.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Vernisajul expoziției „Spirala Naturii” – joi, la Muzeul de Istorie Naturală din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate
Joi, 25 aprilie, ora 15:00, în Sala Multimedia a Muzeului de Istorie Naturală, strada Cetății nr. 1, va avea loc vernisajul expoziției „Spirala Naturii”, curatori: Ana-Maria Păpureanu și Nicolae Trif. 

Colecțiile de melci și scoici sau malacologice, cum sunt numite de către specialiști, aflate în patrimoniul Muzeului de Istorie Naturală din Sibiu, secție a Muzeului Național Brukenthal, au o valoare istorică, documentară și științifică recunoscută la nivel internațional. Încă din 1852, adică de peste 170 de ani, aceste colecții au crescut constant, datorită activităților de colectare și prelucrare, desfășurate de membrii „Societății Ardelene de Științe ale Naturii din Sibiu” (Siebenbürgischer Verein für Naturwissenschaften zu Hermannstadt), la care s-au adăugat schimburile de material, în colaborare cu specialiști din alte țări.

Publicitate

Expoziția temporară Spirala Naturii prezintă exemplare ale unor specii fosile și exotice din colecțiile noastre, ale căror cochilii spectaculoase vă invităm să le admirați, descoperind totodată curiozități și noi informații despre aceste exponate unice!


Expoziția: Spirala Naturii

Locația: Muzeul de Istorie Naturală, Sala Multimedia, Strada Cetății nr. 1

Vernisaj: Joi, 25 aprilie, ora 15:00

Perioada de desfășurare: 25.04-10.06.2024

Curatori: Ana-Maria Păpureanu, Nicolae Trif

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ