31.3 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Doi elevi sibieni, participanți la Olimpiadei Satelor din Transilvania, s-au întors acasă cu două mențiuni

Știri din Județ

Elevii sibieni participanţi la etapa regională a Olimpiadei Satelor din Transilvania – 2024, desfăşurată în perioada 19-21 aprilie 2024, în comuna Şant, Bistriţa-Năsăud, se întorc acasă cu două menţiuni.

Este vorba despre Drăgănoiu Erika-Maria, elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Samuil Micu” Sadu (profesorul de la clasă, Scheau Daniela) şi Bleaza Bogdan-Ioan, elev în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” Rășinari (profesorul de la clasă, Vulc Dan).

În perioada 16-19 mai 2024, cei doi premianţi de la etapa regională, împreună cu elevele Köellner Ada-Ingrid-Louisa, din clasa a V-a, de la Şcoala Gimnazială Cârţa şi Neagu Maria-Ruxandra, din clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială Vurpăr, vor participa la etapa naţională a Olimpiadei Satelor din România, ce va fi organizată la Cluj-Napoca.

Ne bucurăm de interesul elevilor din mediul rural pentru olimpiada de matematică dedidată lor, îi felicităm pe toţi elevii participanţi la etapa regională, pe profesorii care i-au pregătit şi care fac posibilă participarea lotului județean la etapa națională a olimpiadei și le urăm succes în continuare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va disputa un nou amical în Turcia