spot_img
19.2 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Incredibil! Șoferii sibieni beau din ce în ce mai mult, apoi se urcă la volan

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Publicitate

Ieri, în jurul orei 02:00, în localitatea Cristian, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Săliște. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași dată, în jurul orei 07:00, pe strada Gării din orașul Săliște, același bărbat a fost depistat în timp ce conducea un autoturism. Testarea sa alcoolscopică  a indicat de această dată o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme rutiere au fost depistate și în localitatea Șeica Mare, acolo unde, în timp ce desfășurau activități specifice pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit un autoturism condus pe DN 14, al cărui conducător auto a fost depistat de aparatul radar circulând cu viteză peste limita legală, 71 de km/h în localitate. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Agârbiciu, testarea sa alcoolscopică rezultând într-o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, în jurul orei 18:30, prin apel 112, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că șoferul unui autoturism conduce haotic pe strada Mașiniștilor din municipiul Sibiu. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat și oprit autoturismul în cauză pe strada Teilor, la volan fiind identificat un sibian în vârstă de 57 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ