spot_img
12.3 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Probleme rutiere la Sibiu și Porumbacu de Jos. Nu dețineau permis de conducere!

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Publicitate

La data de 24 aprilie, în jurul orei 02:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Nicolae Iorga de către un sibian în vârstă de 47 de ani. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La aceeași dată, în jurul orei 12:30, în timp ce conducea un tractor pe DN 1, în Porumbacu de Jos, un localnic în vârstă de 61 de ani a virat neregulamentar la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu, moment în care a fost lovit de autoturismul condus în spatele său, al cărui conducător auto, un sibian în vârstă de 51 de ani nu a păstrat distanța de siguranță și a virat brusc la stânga. Coliziunea s-a soldat doar cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că bărbatul aflat la volanul tractorului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ