spot_img
10.7 C
Sibiu
miercuri, 15 mai, 2024
spot_img

Campanie de recrutare a tinerilor care vor să urmeze o școala militară

Știri din Județ

Publicitate
Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Sibiu este în plină campanie de recrutare a tinerilor dornici de a urma o instituţie militară de învățământ postliceal. Ne adresăm elevilor din anii terminali şi absolvenţilor învăţământului liceal cu diplomă de bacalaureat cu vârsta de până la 30 de ani.

Aceştia se pot înscrie până la data de 07.06.2024 pentru a urma studiile în una din instituţiile militare de învățământ postliceal, astfel:

Publicitate

– Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu – 318 locuri;

– Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești – 528 locuri;

– Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc – 261 locuri;

– Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale ” Amiral I. Murgescu ” Constanța – 119 locuri;

– Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Logistică Chitila – 165 locuri;

Menționăm că examenul de admitere pentru școlile postliceale din Ministerul Apărării Naționale constă în ierarhizarea candidaților care trec de probele de selecție funcție de media obținută de aceștia la examenul de bacalaureat.

Durata studiilor este de 1 an pentru subofițeri și 2 ani pentru maiștri militari, timp în care Ministerul Apărării Naționale asigură gratuit școlarizare, cazare, echipament, hrană și asistență medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi. Activităţile şcolare dar şi cele extracuriculare oferă elevilor reale condiţii de dezvoltare din toate punctele de vedere și siguranța unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Pentru o informare detaliată privind criteriile de selecție şi documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, tinerii sibieni interesați se pot înscrie pe platforma www.recrutaremapn.ro sau sunt așteptați la sediul Biroului Informare – Recrutare Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 28, telefon 0269244712.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri