spot_img
13 C
Sibiu
vineri, 17 mai, 2024
spot_img

Derapaj al primarului Nuțu din comuna Moșna, jud. Sibiu: Dobitoc!

Știri din Județ

Publicitate

Primarul Dumitru Gabriel Nuțu din comuna Moșna este cunoscut în sat pentru stilul agresiv în limbaj și fără perdea. Acesta nu se poate abține nici pe Facebook, unde el și membrii familiei sale vorbesc urât cu cetățenii comunei care ridică diferite probleme. Un exemplu de limbaj de primar: „Stai cuminte, nu ești responsabil, doar DOBITOC!”.

Publicitate

FOTO principal: De 8 martie s-au organizat petreceri în Căminele Culturale ale satelor din Moșna anunțate de Primărie oficial, cu prezența primarului, dar nepltătite din banul public


Mircea Itigan este un cetățean din Moșna care de multe luni de zile postează pe Facebook probleme din comună. El publică video-uri, postări, fotografii cu diferite deficiențe și ilegalități.

De curând a sesizat Garda de Mediu privitor la problemele cu calitatea apei din localitate. Și lipsa avizelor necesare. Controlul a scos la iveală că Primăria Moșna furniza serviciile de apă și canal fără autorizație de mediu. Așa că a venit și amenda. Mai ales că la un control de anul trecut a primit măsuri de îndeplinit, care nu au fost îndeplinite.

Primarul Nuțu cu limbaj colorat

Critica într-o comunitate mică, precum Moșna, ar trebui să fie constructivă. Doar că primarul Nuțu se supără rapid. Sătenii spun că trebuie să te ferești de gura lui pe stradă dacă ai ceva de reproșat. Mai ales că este susținut și de rudele sale.

Mircea Itigan l-a acuzat de curând că secretarul Primăriei Moșna a fost angajat nașul fiicei primarului. Primarul a declarat la o dezbatere publică în localitate că a fost concurs perfect legal… dar a fost singurul candidat.

Totuși, primarul Nuțu nu se poate abține nici în scris pe Facebook. Acesta intră des pe pagina lui Mircea Itigan și comentează, de multe ori cu un limbaj colorat și chiar injurios. Nu doar el, ci și membrii familiei sale. Și nu doar la adresa respectivului critic, ci și a altor cetățeni critici.

Derapaj grav: amenințări voalate din prisma funcției

Dacă limbajul colorat și injuriile sunt de prost gust pentru un primar în funcție, mai ales când este vorba de critici punctuale, pe proiecte, primarul Nuțu are și derapaje grave, care țin de Codu Penal. Iată exemplu de replică dată de primar unei cetățene din comună pe Facebook:

Vezi că vom veni și cu Modernizare străzi Știna Cărămizilor și Târgului adică pe unde locuiești tu. Dar din câte am auzit eu cu cine vei vota? Cu Itigan Mircea sau cu Diac Romulus?

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri