spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 20 mai, 2024
spot_img

VIDEO: Autostrada Sibiu – Pitești: primul kilometru de tunel a fost forat

Știri din Județ

Publicitate

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Scriosteanu a făcut o vizită în teren la primul tunel de autostradă din România. Acesta este situat pe Secțiunea 4 a Tigveni – Curtea de Argeș a Autostrăzii Sibiu – Pitești.

Publicitate

Deja primul kilometru de tunel a fost forat, fiind executați în total 1013 metri pe ambele fire, din care 580 metri de tunel pe firul ieșiri din tunel, sensul Sibiu-Pitești (Tunel Daniela) şi 433 metri de tunel pe firul intrării în tunel, sensul Pitești-Sibiu (Tunel Alina).

A fost realizat primul tunel intermediar care va fi folosit ca pasaj pietonal între cele două fire de tunel Alina și Daniela sau cale de evacuare după darea în trafic.

A fost finalizată forarea, armarea și betonarea celor 20.500 ml de piloți necesari structurilor aferente acestui tronson de autostradă și a început execuția piloților necesari unuia dintre firele tunelului;

Antreprenorul are mobilizat în șantier un număr de 590 muncitori și 185 utilaje. La execuția tunelului, se lucrează 24/24h.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Primăria Porumbacu de Jos

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara