spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 20 mai, 2024
spot_img

Se apropie finala Cupei României: fanii Oțelului vin la Sibiu cu un tren special

Știri din Județ

Publicitate

Finala Cupei României este programată pentru al doilea an consecutiv pe Stadionul Municipal din Sibiu. Se vor întâlni echipa de liga a doua Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați. Interesul pentru meci este uriaș, toate biletele fiind deja epuizate.

Publicitate

Fanii Oțelului vor avea un tren special pentru acest joc. ”Vom asigura transportul cu trenul pentru circa 1.000 de suporteri gălățeni care și-au manifestat intenția de a fi prezenți la Sibiu, unde echipa Oțelul Galați va întâlni formația Corvinul Hunedoara în Finala Cupei României. La Galați vom asigura transmiterea live a meciului pe un ecran mare ce va fi amplasat pe esplanada de la „Păpădie”. Partida de la Sibiu va avea loc miercuri, 15 mai, de la ora 20.30. Hai, Oțelul!”, a transmis Primăria municipiului Galați. Trenul va circula fără opriri intermediare, iar fanii gălățeni se vor întoarce acasă după meci.

Interesul pentru meci este foarte mare și au apărut deja probleme cu vânzarea biletelor, după ce fanii hunedoreni au cumpărat tichete în zonele destinate fanilor adverși. ”Suporterii hunedoreni care și-au achiziționat bilete pentru finala Cupei României de la Sibiu, din 15 mai, în sectorul dedicat echipei adverse vor fi relocaţi. Până la finalul zilei de joi, toți suporterii care au trimis, pe adresa clubului hunedorean, un e-mail în care au cerut relocarea în stadion vor fi contactați și li se vor preschimba biletele din peluza Oțelului Galați în peluza Corvinul Hunedoara, iar locurile vor fi alocate in sectorul D1. Biletele care au fost achiziționate vor fi anulate și relocate suporterilor Oțelului Galați.Conform bazei de date deţinute de organizatorul finalei mai sunt aproximativ 30 suporteri din Hunedoara care nu se regăsesc, din varii motive, pe lista emisă de clubul nostru, pe baza e-mail-urilor primite în ultima perioadă. Aceștia vor avea posibilitatea să își schimbe biletele în ziua meciului, la casieria stadionului între 12.00 și 20.30”, a anunțat clubul Corvinul.

Finala Cupei României este programată miercuri 15 mai, de la ora 20.30, pe stadionul Municipal din Sibiu. În deschidere, de la oras 12.00, are loc finala Cupei de Tineret între U.Cluj și Farul Constanța.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Primăria Porumbacu de Jos

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara