17.3 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

Valea Oltului supravegheată din elicopter. Zeci de șoferi trași pe dreapta!

Știri din Județ

Poliţişti din cadrul Servicului Rutier au desfăşurat ieri, 11 mai, între orele 15:00 – 18:00, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere și impunere a respectării normelor rutiere pe DN 7 și DN 64.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul unui echipaj din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., ce a survolat şi supravegheat traficul rutier cu un elicopter dotat cu aparatură pentru înregistrarea abaterilor la regimul rutier. Acţiunea a avut ca scop prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special combaterea nerespectării regulilor privind depăşirea şi a încălcării regimului legal de viteză.

Astfel, au fost constatate 28 de abateri, pentru care au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 7.000 de lei, dintre care 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 20 pentru alte nereguli.

Publicitate

De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere, respectiv 3 pentru depăşire neregulamentară și 2 pentru alte nereguli, fiind constante și 2 infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, în jurul orei 16:00, polițiștii au oprit pentru control, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Budești, care conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Golești. În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Ulterior, polițiștii au depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care conducea un autoturism pe DJ 677 F, în localitatea Șirineasa. În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri